×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 43
Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 19:25

20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Εκπαίδευση, Αγωγή, Χαρά

Γράφει η  Τατιάνα Τσαραμιάδου, διευθύντρια 

Ονομάζομαι Τατιάνα Τσαραμιάδου και είμαι η διευθύντρια του Παιδικού Πανεπιστημίου. 20 χρόνια γιορτάζουμε αυτόν τον χρόνο από την ημέρα που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1994. 20 όμορφα χρόνια, γεμάτα εκπαίδευση, αγωγή και χαρά! Εκατοντάδες παιδιά αποφοίτησαν όλα αυτά τα χρόνια.

 

Το Παιδικό Πανεπιστήμιο γεννήθηκε στο μυαλό μου πολλά-πολλά χρόνια πριν την ίδρυσή του. Είναι ένα Πανεπιστήμιο για μικρά, πολύ μικρά παιδιά, που διαθέτει τις εγκαταστάσεις ενός μεγάλου σχολείου, επιστημονικό προσωπικό, εκπαιδευτικούς που αγαπούν και έχουν όραμα για τα παιδιά.

Το καινοτόμο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα υποστηρίζεται από πλούσια βιβλιοθήκη και οργανωμένο πλούσιο εποπτικό υλικό. Εκπαιδευτικοί, καθηγητές, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, παιδαγωγοί, ιατροί, και άλλες ειδικότητες εργάζονται σε αυτό το...μικρό πανεπιστήμιο που στόχο έχει την ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, την ΑΓΩΓΗ και ΧΑΡΑ των παιδιών !

 

Θυμάμαι τα χρόνια που πέρασαν, κάθε χρόνος και χαμόγελα, ματάκια πλημμυρισμένα από τα δάκρυα των πρώτων ημερών και από τα χαμόγελα στην συνέχεια, την υπερηφάνεια μας για την εξέλιξή τους που μαθαίνουμε στα χρόνια που έρχονται..

Θυμάμαι τις καλοκαιρινές γιορτές κάθε χρόνο και μια ανάμνηση..

Θυμάμαι τις χριστουγεννιάτικες που μας ζέσταιναν την καρδιά και λάμπαμε από χαρά μέσα στις χρυσόσκονες και στα ονειρεμένα μας σκηνικά..

Θυμάμαι τα παιχνίδια μας στην αυλή , στον κήπο και τις παιδικές χαρές του σχολείου..

Θυμάμαι τα καλέσματα των γονέων που άφηναν όλες τους τις εργασίες και ήταν πάντα εκεί για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις μας..

Θυμάμαι τα καλοκαίρια και τους χειμώνες μας!

Θυμάμαι πολλές εμφανίσεις μας στις τηλεοπτικές εκπομπές, στην Ελένη Μενεγάκη, στην Ρούλα Κορομηλά, στο πρωινό του Mega με την Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, θυμάμαι το αφιέρωμα που μας έκανε η ΝΕΤ στην Κυριακάτική εκπομπή της, μέχρι φυσικά τις τελευταίες μας εμφανίσεις στον Alpha που το 2014 εμφανιστήκαμε 4 φορές!  

Ο τύπος έγραψε για μας πολλά και δώσαμε συνεντεύξεις σε περιοδικά και εφημερίδες για τα καινοτόμα μας προγράμματα και τις πρωτότυπες δραστηριότητες μας. Το Υπουργείο Παιδείας μας τίμησε εντάσσοντας 2 από τα προγράμματά μας στα βιβλία-βοηθήματα για τις Ελληνίδες νηπιαγωγούς. Τι να πρωτοθυμηθώ;..;

Να ευχαριστήσω θέλω όμως τόσους πολλούς, που φοβάμαι ότι θα ξεχάσω άλλους τόσους…

Ευχαριστώ πρώτα την οικογένεια μου, τον σύζυγό μου ΗΛΙΑ ΤΕΡΖΑΚΗ, τους γιους μου ΝΙΚΟΛΑ και ΚΑΡΟΛΟ που όλοι τους εργάζονται και στηρίζουν το όραμά μου! Ευχαριστώ τους γονείς μου για την υποστήριξη στο ξεκίνημα αυτού του σχολείου και ιδιαίτερα τον πατέρα μου ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΡΑΜΙΑΔΗ. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες, νηπιαγωγούς, καθηγητές και βοηθητικό προσωπικό που όλα αυτά τα χρόνια, εμπνέονται από το όραμά και ακολουθούν την καθοδήγησή μου.. Ευχαριστώ όλους τους  γονείς που επένδυσαν στην εκπαίδευση και αγωγή των παιδιών τους στο Παιδικό Πανεπιστήμιο!

Συγχαίρω τους απόφοιτούς μας που είναι πλέον φοιτητές και απόφοιτοι Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού, κάποιοι ήδη εργάζονται και κάποιοι ετοιμάζονται να κάνουν δικές τους οικογένειες! Συγχαίρω τα παιδιά μας , τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες που έρχονται σαν χαριτωμένα «μωράκια», εξελίσσονται σε ξεχωριστά «παιδάκια» και αποφοιτούν σαν «ώριμοι μαθητές και μαθήτριες με συναισθηματική ισορροπία, γνώσεις και ταλέντα για την ζωή τους! Καλή ζωή σας εύχομαι και να θυμάστε ότι σας αγαπάμε , είστε και θα είστε πάντα στην καρδιά μας, παιδιά μας! 

 


Ονομάζομαι Τατιάνα Τσαραμιάδου, αλλά για μικρούς και μεγάλους θα είμαι πάντα η «κα Τατιάνα»

Το Παιδικό Πανεπιστήμιο είναι εδώ και υπόσχεται πάντα να προσφέρει στα παιδιά του ΑΓΑΠΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΑΓΩΓΗ και ΧΑΡΑ!για τον καθένα ξεχωριστά με μια ιδιαίτερη σχέση.. 

Χρόνια Πολλά ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ!

 
Read 3589 times Last modified on Δευτέρα, 04 Αυγούστου 2014 16:38

Login to post comments