Σελίδες Σαρωνικός

Switch to desktop Register Login

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΕΝΤΥΠΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ Χ 3

Μπορείτε τώρα να γίνετε χορηγοί των εκδόσεων της ομάδας ««ΘΑΛΛΩ» για τον Άνθρωπο και τον Πολιτισμό» και να έχετε την δυνατότητα προβολής στα έντυπά της που κυκλοφορεί και διανέμει ΔΩΡΕΑΝ σχεδόν σε όλη την Αττική:

 

1.«Σελίδες Δυτικά της Αθήνας», Εφημερίδα για τον Άνθρωπο και τον Πολιτισμό, κυκλοφορεί και διανέμει ΔΩΡΕΑΝ στους 5 σταθμούς του μετρό της Δυτικής Αθήνας (Αιγάλεω, Αγία Μαρίνα, Άγιο Αντώνιο,  Περιστέρι, Ανθούπολη) καθώς και στους σταθμούς του προαστιακού (Θριασίου και Ανω Λιοσίων), σε 7 ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ, σε ΚΕΠ, σε ΚΑΠΗ, σε ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, επίσης μεταξύ των διαφημιζομένων,

 

 

 


«Σελίδες Σαρωνικός» Ετήσιος Ε


 παγγελματικός Οδηγός, κυκλοφορεί από το 2013 κάθε χρόνο τον Ιούνιο και διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ σε 15.000 αντίτυπα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ενημερωτική εφημερίδα για τον Πολιτισμό και τον Άνθρωπο

Είναι μια προσπάθεια ενημέρωσης για ότι συμβαίνει στις γειτονιές των δήμων: ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ και όχι μόνον.

· Δίνει βήμα στον κάθε δημότη που σέβεται την άποψη του άλλου.

· Παρουσιάζει Πρόσωπα και Έργα.

· Αναπτύσσει θέματα σε ότι αφορά την παιδεία και τις τοπικές ανάγκες.

· Προωθεί την ιδέα του αθλητισμού.

· Υποστηρίζει κάθε αλληλέγγυα προσπάθεια.

 

· Παρουσιάζει καλά βιβλία και προτείνει μουσικά ακούσματα.

· Προτείνει χώρους καλού φαγητού και ποτού στην Νότια Αττική καθώς και απλές συνταγές για καλά μαγειρέματα που επιμελείται η συγγραφέας Μάρθα Συριανάκη.

· Ενημερώνει για ότι αφορά την φροντίδα της υγείας και της ομορφιάς σας.


· Σας ταξιδεύει στην Ελλάδα και τον κόσμο.

 Συνεργαζόμαστε με υγιείς επιχειρήσεις που αποτελούν παράδειγμα για την λειτουργία τους και τα ποιοτικά προϊόντα τους!

Η εφημερίδα «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ news» έρχεται ακριβώς την στιγμή που οι κάτοικοι και ο επαγγελματικός κόσμος της περιοχής μας το έχει ανάγκη.

 Είναι μια ευκαιρία προβολής για όλους όσους ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της αναγνωρισιμότητας των υπηρεσιών τους και της αύξησης των πωλήσεων τους.

Κυκλοφορεί σε 6.000 φύλλα, σε σχήμα 29,7cm Χ 42cm σε χαρτί Velvet 135 γραμμαρίων και διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ μεταξύ των διαφημιζομένων και σε κεντρικά σημεία των περιοχών της Νότιας Αττικής όπως ΚΕΠ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΠΗ ενώ θα αποστέλλεται και ταχυδρομικά στους συνδρομητές της.

Στείλτε μας τα νέα σας.

Γίνετε ανταποκριτές της.

Επικοινωνήστε κάθε αλληλέγγυα πράξη.

Προβάλετε ότι Ωραίο και Αληθινό μέσα από τις σελίδες της.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα τηλέφωνα:

Κιν.:6955585323 Μάρθα Συριανάκη – 6945192486 Σοφία Διγενή

Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το 4ο τεύχος μας κυκλοφόρησε. Συνεντεύξεις με την κα  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΑΚΑΛΟΥ, την πρόεδρο της Κοινωνικής Στήριξης, με τον κο ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ, Ταξίαρχο ε.α της ΕΛΑΣ, τον κ. ΠΛΑΤΩΝΑ ΣΧΟΙΝΑ Μελισσοκόμο. Θέματα που μας ενδιαφέρουν και δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωης μας, ενισχύουν την αλληλεγγύη που είναι το ζητούμενο στην εποχή μας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σελίδα σελίδα... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6.«Σελίδες Υγείας για Όλους», τριμηνιαίο περιοδικό ενημέρωσης για θέματα υγείας και ομορφιάς.

 

Η ομάδα μας έχει στους σκοπούς της την διάδοση πολιτιστικών και αλληλέγγυων δράσεων, την στήριξη των τοπικών επαγγελματιών μέσω της προβολής και ενημέρωσης για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας και την αλληλοϋποστήριξη.

Υποστηρίζοντας το έργο της ομάδας μας βοηθάτε να κάνουμε ένα βήμα προκειμένου να μειώσουμε κατά τί την ανεργία και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας που έχουν οικονομική ανάγκη.

Οι εθελοντές συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας για να σας προτείνουν την καλύτερη για εσάς συμμετοχή και να υποστηρίξουν την προβολή σας στην ευρύτερη περιοχή των δραστηριοτήτων σας. 

Το κόστος συμμετοχής ξεκινάει από 30 Ευρώ για προβολή 1\16.

 

Με εκτίμηση

Η Υπεύθυνη των εκδόσεων και της δράσης 

Σοφία Διγενή

 

 

© 2013 Σελίδες Σαρωνικός

Top Desktop version