Σελίδες Σαρωνικός

Switch to desktop Register Login

Home

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μπορείτε τώρα να γίνετε χορηγοί των εκδόσεων της ομάδας ««ΘΑΛΛΩ» για τον Άνθρωπο και τον Πολιτισμό» και να έχετε την δυνατότητα προβολής στα έντυπά της που κυκλοφορεί και διανέμει ΔΩΡΕΑΝ σχεδόν σε όλη την Αττική:

1.«Σελίδες Δυτικά της Αθήνας», Εφημερίδα για τον Άνθρωπο και τον Πολιτισμό, κυκλοφορεί και διανέμει ΔΩΡΕΑΝ στους 5 σταθμούς του μετρό της Δυτικής Αθήνας (Αιγάλεω, Αγία Μαρίνα, Άγιο Αντώνιο,  Περιστέρι, Ανθούπολη) καθώς και στους σταθμούς του προαστιακού (Θριασίου και Ανω Λιοσίων), σε 7 ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ, σε ΚΕΠ, σε ΚΑΠΗ, σε ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, επίσης μεταξύ των διαφημιζομένων,

 

2.Ετήσιο θεματικό – συλλεκτικό Ημερολόγιο για τον Άνθρωπο και τον Πολιτισμό, κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις, μία για την ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ και μία για την ΝΟΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗ, κυκλοφορεί στις αρχές κάθε χρόνου,

3.«ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ» ετήσιο περιοδικό για την εκπαίδευση στην Δυτική Αθήνα, κυκλοφορεί κάθε Αύγουστο, 


4.«Σελίδες Σαρωνικός» Ετήσιος Επαγγελματικός Οδηγός, κυκλοφορεί από το 2013 κάθε χρόνο τον Ιούνιο και διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ σε 15.000 αντίτυπα.

 

 

 5.«ΑΘΛΗΣΗ & ΣΠΟΡ ΔΥΤΙΚΑ», τετραμηνιαίο περιοδικό για τον Αθλητισμό και τα Σπορ στην Δυτική Αθήνα, 

6.«Σελίδες Υγείας για Όλους», τριμηνιαίο περιοδικό ενημέρωσης για θέματα υγείας και ομορφιάς.

 

Η ομάδα μας έχει στους σκοπούς της την διάδοση πολιτιστικών και αλληλέγγυων δράσεων, την στήριξη των τοπικών επαγγελματιών μέσω της προβολής και ενημέρωσης για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας και την αλληλοϋποστήριξη.

Υποστηρίζοντας το έργο της ομάδας μας βοηθάτε να κάνουμε ένα βήμα προκειμένου να μειώσουμε κατά τί την ανεργία και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας που έχουν οικονομική ανάγκη.

Οι εθελοντές συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας για να σας προτείνουν την καλύτερη για εσάς συμμετοχή και να υποστηρίξουν την προβολή σας στην ευρύτερη περιοχή των δραστηριοτήτων σας. 

Το κόστος συμμετοχής ξεκινάει από 30 Ευρώ για προβολή 1\16.

 Prestige Club Προσφορών

Μέσα από την ομάδα μας μπορείτε επίσης να γίνετε  μέλη και του μεγαλύτερου  Prestige Club Προσφορών στο κόσμο το οποίο μπορεί να συνδέσει την επιχείρησή σας με ποιοτικούς συνειδητοποιημένους πελάτες- καταναλωτές που ψάχνουν να γευματίσουν, να εξυπηρετηθούν στις αγορές τους και  να βρουν τις καλύτερες τιμές και εκπτώσεις σε ποιοτικά και οικονομικά είδη και υπηρεσίες. Σκέφτονται έξυπνα, γρήγορα και απολαμβάνουν τα οφέλη μιας εκπτωτικής κάρτας!

Η κάρτα της Olympic Global Idea LLC τους δίνει την δυνατότητα να σας βρουν άμεσα σε κάθε τους αναζήτηση και να γίνουν πελάτες σας. 

 Η εγγραφή σας ως επαγγελματίες στην Olympic Global Idea LLC σας δίνει την δυνατότητα να έχετε:

 

  • Στοχευόμενη προβολή στο διαδίκτυο (στα prestige μέλη της αλλά ΚΑΙ σε χιλιάδες δωρεάν υποψήφιους)
  • Ένα μονοσέλιδο website, το οποίο εκτός από το ότι με την εγγραφή σας γνωστοποιεί την επιχείρησή σας σε ένα πολυποίκιλο κοινό μπορείτε επίσης να το δικτυώσετε με όλα τα εργαλεία που έχετε ήδη στην κατοχή σας για να προβάλετε την επιχείρηση παντού.
  • Πλήρες e-shop  (με υποκατηγορίες προϊόντων, επιλογές χρώματος backround, επιλογές για tablet κλπ).

 

Η Ολυμπιακή Ιδέα είναι ένας νέος, πρωτοποριακός και καινοτόμος τρόπος, για να προωθήσετε την επιχείρησή σας με εξαιρετικά χαμηλό ετήσιο κόστος μόνον με 160$ ή 150€.

Μπορούμε εφόσον το επιθυμείτε να μεσολαβήσουμε για την εγγραφή σας στην Olympic Global Idea LLC και να έχετε τα παραπάνω εργαλεία.

Παράλληλα όσοι ενδιαφέρονται να έχουν ένα επιπλέον εισόδημα μπορούν να προτείνουν την εκπτωτική κάρτα της OGI  σε φίλους και γνωστούς ή να εγγραφούν και μέλη για την απόκτησή της και οι ίδιοι προκειμένου να έχουν εκπτώσεις και προσφορές παντού.

Στους συμμετέχοντες στην OGI οι εκδόσεις μας παρέχουν 20% έκπτωση σε όλες τις καταχωρήσεις τους στα έντυπά μας.

 

Με εκτίμηση

Η Υπεύθυνη των εκδόσεων και της δράσης 

Σοφία Διγενή

 

© 2013 Σελίδες Σαρωνικός

Top Desktop version